فرزند پروری

والدین سختی بسیاری در مسیر تربیت فرزند متحمل می‌­شوند. این سختی گاهی باعث به وجود آمدن آسیب­‌هایی میان والدین و فرزند می‌­شود. آسیب­‌هایی که خود ریشه در کودکی والدین دارد. برای پدر و مادر بهتر شدن، ابتدا نیاز است که خودمان انسان ‌های بهتری باشیم. سپس به علت بروز برخی رفتارها در کودکان و نوجوانان، مانند پرخاشگری، درس نخواندن، گروه همسالان نامناسب، اعتیاد، بی­‌هدفی و بی­ برنامگی و … بررسی شود. این دو مسیر در کنار همدیگر، می­تواند به والدگری بهتری منجر شود. مسیری که متخصصان ما در بخش­‌های مختلف آن کنار شما هستند.

زوج درمانی

بالاخره طلاق بگیرم یا نه؟ مسیر زوج درمانی یک مسیر کوتاه و یک روزه نیست. مشکلات شما در طی سال­‌ها شکل گرفته ­اند و سپس با یک شریک زندگی زیر یک سقف رفته­ اید. حالا مشکلات شما و شریکتان با یکدیگر جمع شده ­اند و کشتی می­گیرند! برای حل مشکلات زناشویی، مثل سازش ­پذیری، مسائل جنسی، ادامه­ ی مسیر و … بهتر است از یک متخصص کمک بگیرید. ما کسانی را داریم که می­توانند به شما کمک کنند تا تصمیم درست را در این راه بگیرید.

نوروفیدبک

اگر زیاد اهل صحبت کردن نیستید یا همه ­ی راه­ها را رفته ­اید و به بن­ بست خورده ­اید، یا اصلا فقط می­خواهید به نتیجه قطعی برسید، نوروفیدبک راهگشاست. گاهی هم این روش در کنار مشاوره استفاده می­شود. با ثبت امواج مغزی نشان دادن آن به شما، بخش­ هایی از مغز که عملکرد خودشان را به خوبی انجام نمی­دهند مشخص می­شود. این روش کاملا بی­ضرر است. در ادامه با انجام بازی و دیدن فیلم، اختلال ­هایی مثل اضطراب، ADHD، کم­ خوابی و بی­ خوابی و … تحت درمان قرار می­گیرند.  

اختلال های شخصیتی

گاهی یک موقعیت اضطراب و افسردگی را بیشتر می­کند. گاهی روز مثل شب تاریک می­شود و ذهن ما درگیر افکار منفی. قدم اول این است که قبول کنید به کمک نیاز دارید. سپس می­توانید این امیدوار باشید که راه­ حلی برای مشکلات پیدا کنید. بسیاری از اختلال‌­ها مثل وسواسی  و پارانویید بودن، می­توانند به چیزهای دیگری هم منجر شوند. اما تشخیص ریشه اصلی مشکلات و درمان این اختلال­ ها به تنهایی امکان­‌پذیر نیست. باید توجه داشته باشید که در این راه به یک کاربلد این معضل نیازمندید. همانطور که برای کشیدن دندان عقل نمی­توان به یک مهندس برق مراجعه کرد، برای درمان اختلال­ های شخصیتی هم نمی­شود به دعانویس و مهندس و … دل بست.

مهارت های فردی

در ذهن من چه می­گذرد؟ چرا نمی­توانم به چیزی که می­خواهم برسم؟ چرا طلاق گرفتم؟ درسم را رها کردم؟ چرا نمی­دانم چه شغلی دوست دارم؟ مهاجرت برای من مناسب یا خیر؟ در مسیر زندگی انتخاب­ های متعددی داریم. انتخاب­ هایی که نمی­دانیم کدامشان به نفع ما هستند و از کدام پشیمان خواهیم شد. پیشنهاد ما این است که ابتدا روی خودتان سرمایه­ گذاری کنید. به خودشناسی برسید و سپس به مسیر شغلی و زندگی و آینده­ تان فکر کنید. شما از چه چیزی لذت می­برید؟ من اگر من را نشناسد، چه کسی من را می­شناسد؟!

بازی درمانی

همیشه که قرار نیست مشاوره این باشد که یک نفر حرف بزند و یک نفر دیگر هم بشنود. بچه­ ها گروهی هستند که به واسطه­ ی سطح تمرکز و بازی­گوشی­ شان، به بازی درمانی بهتر جواب می­دهند. این بخش برای آن طراحی شده است که با استفاده از جدیدترین روش­ های بازی درمانی به خلوت کودکان راه پیدا کرده و متوجه نشانه­ ها بشویم. نشانه­ هایی که در صورت تشخیص به متخصصان ارجاع داده شده و مسیر اتاق درمان هم در تکمیل این بخش، شروع می‌­شود. کودکان با اعتماد و سرگرمی بیشتر خودشان را بروز می­دهند و روند درمانی بهتری را طی می­کنند. این بخش یکی از جذاب­‌ترین راه­‌های درمانی کلینیک دکتر اسماعیل تبار است.

برنامه ریزی و مشاوره تحصیلی

گروهی از فعالان درسی با برنامه­ ریزی و کنترل درس­ خواندن دانش­ آموزان، همراه روزهای سخت مدرسه خواهند بود. این گروه با استفاده از شخصیت و عملکرد شخصی دانش ­آموز، اقدام به طرح برنامه و پیگری آن خواهند کرد.